Takk for oss!

Takk for oss

Etter 22 gode år på Kongsvold, sier vi nå takk for oss. Den storslåtte naturen, det historiske bygningsmiljøet og alle de hyggelige gjestene har vært en god ramme rundt livene våre. Dyktige medarbeidere har gjort at vi har fått til Kongsvold slik vi ville – en stor takk til dem.

Vi overlater driften av Kongsvold Fjeldstue til Staten og Riksantikvaren, som også kan svare på spørsmål, og håper at nytt vertskap snart vil være på plass for å kunne ha kontinuitet i driften og ha «folk i husan».

Thank you for our time in Kongsvold

After 22 incredible years, the time has come to pass Kongsvold on to the next hosts. The amazing nature, historical buildings and all the nice guests we have had staying with us, have been a great part of our lives. Great thanks to all our staff, who made our time in Kongsvold successful. Riksantikvaren will respond to questions you may have regarding Kongsvold.

Ellen og Knut J. Nyhus

Ledige stillinger

Et bra sted for kokkelærlinger

«Vi lager ordentlig mat, helt fra grunnen av. Maten er det som teller mest for meg. Det er veldig trivelig å jobbe på Kongsvold», sier Daniel Aundal, tidligere kokkelærling ved Kongsvold Fjeldstue. Aundal tok fagbrevet i 2010 som kokk.

Vi søker etter en hyggelig kjøkkenmedarbeider for sommersesongen frem til oktober. Det er også behov for serveringshjelp. Send mail til post@kongsvold.no.

Ledige stillinger