Takk for oss!

Takk for oss

Etter 22 gode år på Kongsvold, sier vi nå takk for oss. Den storslåtte naturen, det historiske bygningsmiljøet og alle de hyggelige gjestene har vært en god ramme rundt livene våre. Dyktige medarbeidere har gjort at vi har fått til Kongsvold slik vi ville – en stor takk til dem.

Vi overlater driften av Kongsvold Fjeldstue til Staten og Riksantikvaren, som også kan svare på spørsmål, og håper at nytt vertskap snart vil være på plass for å kunne ha kontinuitet i driften og ha «folk i husan».

Thank you for our time in Kongsvold

After 22 incredible years, the time has come to pass Kongsvold on to the next hosts. The amazing nature, historical buildings and all the nice guests we have had staying with us, have been a great part of our lives. Great thanks to all our staff, who made our time in Kongsvold successful. Riksantikvaren will respond to questions you may have regarding Kongsvold.

Ellen og Knut J. Nyhus

Vin-Weekend

Kontakt oss for nærmere informasjon.

E-post: post@kongsvold.no
Telefon: (+47) 900 84 802

2. – 4. mars inviterer vi til en vin-weekend på Kongsvold. Det vil bli foredrag om vin og en spennende blindsmaking.

Fredag 2. mars

Ankomst i løpet av ettermiddagen.

Middag kl. 19 inkludert en velkomstdrikk og smaking av viner i løpet av måltidet, med vekt på mat og vin kombinasjoner.

Lørdag 3. mars

Frokost og mulighet for å smøre matpakke og fylle thermosen før man tar skiene fatt. Enten med turski/fjellski fra Kongsvold sør-øst mot Gåvålia og Hjerkinn og vestover mot Reinheim og Snøhetta, eller i alpinbakkene på Oppdal eller Dombås, begge en ½ times biltur unna. Trugetur til Viewpoint Snøhetta er også en hyggelig mulighet. Truger får man lånt på Kongsvold.

Løypene fra Kongsvold er kjørt opp med snøscooter.

Så er det vinsamling kl 17.

Vi møtes i forelesningsrommet i Raulåna og ønskes velkommen med et glass mousserende, vinforedrag og blindsmaking av 4 viner.
Etter en pause, samles vi til et glass Champagne i peisestuen før vi går til bords til en 5 retters Kongsvoldmeny – og selvsagt smaker vi flere viner til de enkelte rettene.

Etter middagen er det kaffe avec i stuene.

Priser

Hele weekenden med måltider, inkludert vinkurs med smaking av 4 viner og mousserende fredag : 3570 per person.

Lørdag til søndag med vinkurs, smaking av 4 viner, 5 retters middag, overnatting og frokost: 2195 per person.

Vinpakke til maten fredag: 495, Vinpakke til maten lørdag: 695.

NB: Mer info om kursholder kommer senere.