Sommermeny 2018

1720

Kongsvolds moskuscarpaccio

Reduksjon av balsamico-eddik,
blåbærsaus, pistasj og reddik
(5-8-12)

Sjøkrepstartar

Marinert sjøkreps, sitronskall,
basilikum- og mintsaus, rødbetemajones,
ingefær- og gresskarsorbé
(4-3)

Hummerhale

Fransk bisque-saus, sitronskum, sitronmarengs
(2-4-7)

Andrebryst

Gulrotpuré, potetskum med basillikum, kaffesaus
(7-9)

Skogsdue

Pastinakk-puré, vaniljeaprikos, rødbete,
fiken med balsamico, demi glace med sjokolade
(5-6-7-8-9)

Reinsdyrfilet

Rødbete á l´ Anna, syltet gresskar, sjalottløk
og sjysaus med enebær og en anelse kanel
(7-9)

Fjelldronning

Kumelkost fra Avdem på Lesja, pæreconfiture, Kongsvoldkjeks
(7)

Dessert servert på duken

(3-5-7-8)

8 retter. 1185,-


Snøhetta

Kamskjell

Kamskjell marinert i vin og timian,
blåskjellkrem, kaviar, safranmajones
(3-4-7)

Tartarkuber

Tartarkuber av okse indrefilet
Norzola, aromasopp, eggeplomme
(3-7)

Fritert pochert egg
Ertekrem, rømme, Champagne

(3-7)

Reinsdyrfilet

Syltet rødløk, minigulrøtter, basilikum potetskum, asparges
(7-9)

Tiramisù

Maskarponekrem, hjemmelaget savaiordi, kaffe, kakao
(3-4-5-8)

5 retter. 815,-


Grønnbakken

Veganspyd

Tofu, paprika, tomat og gresskar

Fylt squash

Couscous, brunoaise av gulrot, paprika, og squash- tomat emulsjonsaus

Fruktsalat

Gresskar og ingefærsorbet

3 retter. 495,-


Dagens 3 retter

3 retter. 645,-