Påskemeny 2019

Vi ønsker velkommen til påskefeiring på Kongsvold. Menyen skifter fra dag til dag og det går an å bestille noe spesielt i tillegg til det vi har satt i menyen. Middagen serveres kl 19 og vi ønsker både boende gjester og tilreisende velkommen til en hyggelig Kongsvoldkveld. Ring 900 84 802 og bestill.


Fredag 12. april

Selleritotsuppe

krutonger og gressløkkrutonger og gressløk

Stekt fjellørret

 gulbete, grønnkål, blåskjellcasoulet og stekt mandelpotet fra Driva

Epleterte

 med hjemmelaget vaniljeis


Lørdag 13. April

Blåbærgravet moskus

blåbærkompott, syltet rødbete, pinnebrød, rødbetsorbet og betesalat

Lettrøkt fjellørret på potetsvele

dillemulsjon, rømme, sprø rug

Reinsdyrfilet toppet med sennep

karamellisert pastinakk og pastinakkemulsjon, rosenkål, krokettpotet med sopp og viltsjy

Glasert sjokolademousse

skogsbær og tindvedsorbet med jordbær


Palmesøndag 14. April

Helbakt blomkål

solsikkekjerner, jordskokkchips, revet spekeskinke og røkt hollandaise

Lammecarré

bakt purreløk, skorsonnerot, grønnkål, potetpuré og lammesjy

Azeliamousse

hasselnøtter og solbærskum


Mandag 15. April

Sellerirotsuppe

krutonger og gressløk

Stekt fjellørret

gulbete, grønnkål, blåskjellcasoulet og stekt mandelpotet fra Driva

Epleterte

med hjemmelaget vaniljeis


Tirsdag 16. April

Lettrøkt fjellørret på potetsvele

dillemulsjon, rømme, sprø rug

Reinsdyrfilet toppet med sennep

karamellisert pastinakk og pastinakkemulsjon, rosenkål, krokettpotet med sopp og viltsjy

Glasert sjokolademousse

skogsbær og tindvedsorbet med jordbær


Onsdag 17. April

Skogssopp-suppe

syltet sennepsfrø

Fjellørret

svartkål, grillet mais, zucchini, cashew urtepaste og potetsalat

Azeliamousse

hasselnøtter og solbærskum


Skjærtorsdag 18. April

Stekt brioche med oksehale, oksetunge og estragon

Lettsaltet torsk

selleri, potetchips og kirsebærsjy

Reinsdyrmedaljong med urtecrust

ristede gulrøtter med fermentert honning, romanesco, potetkake, rødvinssjy.

Ostekake

blåbærsorbet og marengs.


Langfredag 19. april

Grillet moskusbog

løkkompott, sellerirotchips og beter

Helbakt Rødbete med hasselnøtter

mandelskum, pære og dill

Kveite med blomkålkrem

bresert blomkål, fritert potetstappe og hollandaisesaus

Varm sjokoladekake

is, jordbær og karamellmousse


Påskeaften, lørdag 20. april

Skalldyrsuppe

Helbakt blomkål

solsikkekjerner, jordskokkchips, revet spekeskinke og røkt hollandaise

Lammerullade med shitakesopp-krem

rødbete, confitert lam og brunet smør-snø

Sitronterte med rømmeis


Første påskedag, søndag 21. april

Byggrynsrisotto med Fjelldronning

pepperot og jordskokk

Gravet fjellørret med syltet sitron

brent dillkrem, blomkålskiver, rugbrød og syltet løk

Stekt andebryst

grillet og røkt sellerirot, brunet sellerirotkrem, grønnkål og rødvinssjy med solbær

Sjokoladecremaux

skogsbær, og tindvedsorbet


MED FORBEHOLD OM ENDRINGER