Påskemeny 2018

Fredag 23. mars

Tartarkuber

Tartarkuber av okse indrefilet. Norzola, aromasopp, eggeplomme
(3-7)

Lettrøkt Torsk

Sitron-smørsaus, asparges, pastinakkpuré, gulrotchips
(4-7-9-12)

Panna cotta tradisjonell

(7)


Lørdag 24. mars

Lettrøkt ørrettartar

Selleri- og grønn eplegranité, dillrømme, jordbærcoulis, reddik og kaviar
(4-7-9)

Carpaccio av indrefilet

Reduksjon av balsamico-eddik,
sitronskum og svart salt

Lam med pistasj

Annapoteter, pastinakkchips,
lam demi glace og bærcoulis
(7-9)

Sjokolademousse

Hagtornbær (tindved) og salt karamell
(3-7)


Palmesøndag

Kongsvolds moskuscarpaccio

Reduksjon av balsamico-eddik, blåbærsaus, pistasj og reddik
(5-8-12)

Sjøkrepstartar

Marinert sjøkreps, sitronskall, basilikum- og mintsaus, rødbetemajones, ingefær- og gresskarsorbé
(4-3)

Skogsdue

Demi glace med sjokolade, pasitnakk-puré, vaniljeaprikos, rødbete, fikensyltetøy med balsamico
(5-6-7-8-9)

Mandelparfait

Mandelmousse med vanilje, salt karamell og kakaocrumble
(3-5-7-8)


Mandag 26. mars

Kamskjell

Kamskjell marinert i vin og timian, blåskjellkrem, kaviar, safranmajones
(3-4-7)

Braissert oksebryst

Oksebryst braissert i Porterøl, gulrotpuré, kål- og pastnakk-chips

(7-12)

Kaffefromage

Kakaocrumble, hagtornbær (tindved)
(3-5-7-8)


Tirsdag 27. mars

Carpaccio av and

Reduksjon av balsamico-eddik, reddik, syltet rød løk, karamellisert klementin med vanilje, svart salt og rødvinsaus
(12)

Lettrøkt fjellørret

Rømmesaus med dill, blomkål, rosenkål og potetmousse
(4-7)

Sjokoladekurv

Vaniljekrem, italiensk marengs, jordbæris
(3-4-5-8)


Onsdag 28. mars

Hummerhale

Fransk bisque-saus, sitronskum, sitronmarengs
(2-4-7)

Kalveentrecôte og svinepølse

Demi glace med fiken, grønne bønner, champignon og potetpuré
(7-9)

Trøffelkake

Mandelcrumble og vaniljeis
(3-5-8)


Skjærtorsdag

Kongsvolds moskuscarpaccio

Reduksjon av balsamico-eddik, blåbærsaus, pistasj og reddik
(5-8-12)

Sjøkrepstartar

Marinert sjøkreps, sitronskall, basilikum- og mintsaus, rødbetemajones, ingefær- og gresskarsorbé
(4-3)

Skogsdue

Skogsdue demi glace med sjokolade, pasitnakk-puré, vaniljeaprikos, rødbete, fikensyltetøy med balsamico

Hvit sjokolademousse

Med skogsbærcoulis og sorbet
(3-5-7-8)


Langfredag

Ertekrem og scampi

Pannestekte scampi servert med ertekrem,  champagne og yoghurtkrem
(3-5-7-8)

Tartarkuber

Tartarkuber av okse indrefilet. Norzola, aromasopp og eggeplomme
(3-7)

Villkveite

Smørsaus med prosecco, jordskokk, asparges og potetmousse

Sjokoladekurv

Med vaniljekrem, italiensk marengs og jordbæris

(3-5-7-8)


Påskeaften

Lettrøkt ørrettartar

Selleri- og grønn eplegranité, dillrømme, jordbærcoulis, reddik og kaviar
(7-9)

Carpaccio av indrefilet

Reduksjon av balsamico-eddik, sitronskum og svart salt

Lam med pistasj

Annapoteter, pastinakkchips, lam demi glace og bærcoulis
(4-9)

Sjokolademousse

Hagtornbær (tindved) og salt karamell
(3-5-7-8)


Første påskedag

Kongsvolds moskuscarpaccio

Reduksjon av balsamico-eddik, blåbærsaus, pistasj og reddik
(12)

Sjøkrepstartar

Marinert sjøkreps, sitronskall, basilikum- og mintsaus, rødbetemajones, ingefær- og gresskarsorbé
(4-3)

Skogsdue

Demi glace med sjokolade, pasitnakk-puré, vaniljeaprikos, rødbete, fikensyltetøy med balsamico
(5-6-7-8-9)

 Mandelparfait

Mandelmousse med vanilje, salt karamell og kakaocrumble
(3-5-7-8)