Mat & Vin

Kongsvolds dyktige kokker utvikler stadig nye og spennede retter. Menyen tilpasses hvert enkelt selskap. Hver kveld kl 19 serveres en tre- eller fireretters meny i spisesalen. Alle er velkomne, også andre enn Kongsvolds overnattingsgjester, men ring på forhånd og reservér bord.

Kongsvold har god, raffinert og spennende mat, enten det gjelder et enkelt måltid på Kroa eller det er en fem-retters meny i restauranten.Til maten hører passende drikke fra Kongsvolds rikholdige vinkjeller. Menyene varierer med årstiden, og til større arrangement kan det selvsagt gjøre tilpassninger etter ønsker og behov.

Det serveres lunch både for grupper og individuelle, mellom kl 12 og 15. Ring gjerne på forhånd. Man kan også stikke innom for kaffe og eplekake mellom kl 11 og 16 i restauranten og salongene eller i kroa. Det er også mulig å kjøpe en god frokost før fjellturen. Kaffe og hjemmelagde rundstykker og kaker er populært. Enten i Kroa, forhåndsbestilt i salongene eller i spisesalen på Kongsvold.

Du kan lese mere om maten på Kongsvold på siden «Lokale råvarer». Blir du inspirert og vil prøve litt selv på eget kjøkken, finner du noen matoppskrifter på siden «Oppskrifter».

Måltider i restauranten

Frokost: 08.00 – 10.00   Lunch: 12.00 – 16.00   Middag: 19.00