Kurs og konferanser

Forretninger og fornøyelser

Kongsvold garanterer en helt annen atmosfære enn du finner på moderne kurs- og konferansehotell. I tillegg til topp forpleining, praktiske lokaler, gode senger, frisk luft og god mat.

Den store møtesalen vår rommer 65 personer, til gruppearbeid sprer folk seg i egne møterom eller salongene; 32 rom med sengeplass til 74 personer – og et matstell du knapt finner maken til. Etter dagens arbeidsøkt er en tur i Kongsvolds spesielle fjellhage alltid populært, et besøk i nasjonalparkutstillingen ned i kroa et must – og hva med moskus-safari etter frokost dag 2?

Stadig flere velger Kongsvold som kurs og konferansested. Et unikt historisk miljø, hyggelig atmosfære og raffinert mat gir den rette rammen for arrangementet, enten det er mindre samlinger eller man har hele anlegget for seg selv. Kongsvold har trådløst Internett og i tillegg kan Dovrefjell by på unike turmuligheter til alle årstider, og vi arrangerer gjerne utflukter og aktivitetsprogram.

Mat for gane og lommebok

På Kongsvold legges det vekt på lokaltilknyttet mat. Du kan komme med ønsker, så finner Kongsvold frem til en meny som passer både for gane og lommebok. Blant Kongsvolds faste kursgjester er universitet, politiske partier, organisasjoner, bedrifter og frivillige organisasjoner. Både lokale og sentrale offentlige etater benytter Kongsvold til kurs og møter. Det er ekstra spennende for Kongsvold med utenlandske gjester. Flere internasjonale arrangementer kan se tilbake på vellykkede samlinger på Kongsvold.