Takk for oss!

Takk for oss

Etter 22 gode år på Kongsvold, sier vi nå takk for oss. Den storslåtte naturen, det historiske bygningsmiljøet og alle de hyggelige gjestene har vært en god ramme rundt livene våre. Dyktige medarbeidere har gjort at vi har fått til Kongsvold slik vi ville – en stor takk til dem.

Vi overlater driften av Kongsvold Fjeldstue til Staten og Riksantikvaren, som også kan svare på spørsmål, og håper at nytt vertskap snart vil være på plass for å kunne ha kontinuitet i driften og ha «folk i husan».

Thank you for our time in Kongsvold

After 22 incredible years, the time has come to pass Kongsvold on to the next hosts. The amazing nature, historical buildings and all the nice guests we have had staying with us, have been a great part of our lives. Great thanks to all our staff, who made our time in Kongsvold successful. Riksantikvaren will respond to questions you may have regarding Kongsvold.

Ellen og Knut J. Nyhus

Bryllup

Unik ramme rundt ditt bryllup

Det finnes begivenheter i livet som fortjener rammer utover det ordinære. Som når to mennesker har bestemt seg for å leve resten av livet sammen, eller for den saks skyld skal feire at de har holdt ut med hverandre 25, 40 eller kanskje 50 år.

Bryllup
BRYLLUP FEIRES PÅ KONGSVOLD

«Vi har bestillinger langt fram i tid – noen har til og med reservert oss en hel helg i 2012 allerede!» sier Ellen og Knut Nyhus. Se flere bilder

Hvert år feires det flere bryllup, og sist påske var vielsen på tunet. De fleste gifter seg allikevel i Eysteinskirka på Hjerkinn, og holder selskapet på Kongsvold. Kongsvold har også kontakt med Human-Etisk Forbund som kan forestå bryllup.

Kongsvold kan huse 74 overnattingsgjester, og spisesalen tar like mange. Tredje etasje i Kroa fungerer som danseplass og bar for samtlige. På sommerstid blir brudeparet hentet i kirken av Kongsvolds Jaguar mk2, for anledningen pyntet med norske flagg.

Ofte inneholder bryllupsmenyen både kvannsorbet og moskus. Ved en anledning dro kokken, brudgommen og fjellstueverten til fjells og fisket bryllupsørret til 65 gjester!

Tilrettelegging – samarbeid
Skal du gifte deg, og har hodet fullt av spørsmål om hvordan dette kan gjøres, så ta kontakt med Ellen og Knut. De kan gi deg tips og råd, eller ordne «hele pakka» for deg. De er behjelpelig med det meste. De kan ordne kirke (Eysteinskirka på Hjerkinn), prest eller sorenskriver, frakt til/fra kirke i buss for gjestene, kulturelle innslag, guider til fjellturer, bryllupskake, pynting, fotograf, motakelse og forpleining med mer.

De legger til rette etter dine ønsker og behov, slik at brudepar og gjester får en opplevelse de aldri glemmer. Ta kontakt hvis du har spørsmål. Tlf.: (+47) 900 84 802 post@kongsvold.no