Sommermeny 2017

1720

Blåbærgravet moskus

sellerirotkrem, linfrøknekkebrød og kjørvel
(1 (hvete, rug), 7)

Kamskjellflak

gin- og limegelé, gresskarkjerner,
granateple, limefileter og salat
(2)

Asparges og posjert egg

hollandaise og rugbrødchips
(1 3 7)

Pannestekt skate

karamellisert løkpuré og grønn saus
(4 7)

Reinsdyr-ytrefilet og bresert reinsdyrlår

potetkake med hvitløk, erter og
jordskokk, rødvinspære og rødvinsaus
(7 12)

Seterost fra Grindal ysteri

aprikos kompott og nøttebrød
(7 8 (mandel, hassel- og valnøtter))

Salt karamell-iskrem

hasselnøttsmuler, marinerte
tindvebær og karamellsaus
(3 7 8 (hasselnøtter))

Nyr-pannacotta

mandelbunn, vaniljekokt rabarbra,
rabarbrasuppe og bakt hvitsjokolade
(7 8 (mandel))


Kaldvella

Bresert rødbete

stjerneanis og fennikelfrø, sitrongelé,
sprøtt lam, valnøtter, salat og rødbetesirup
(8 (valnøtter))

Bakt fjellørret

byggryn med blomkålpuré, regnbuerøtter, asparges,
kremet saus med syltet blomkål og dillolje
(4 7)

Jordbær

hvit sjokoladekrem, kardemomme-smuler
og jordbærsorbet med lime
(1 (hvete) 7)


Bekkelegret

Lavtemperert fjellørret

pepperrotrømme, fennikel-råkost, syltet
agurk og gulbete, sprøtt skinn og bokhvete
(4 7)

Entrecôte av kalv

nypotet, spinat og hvit asparges, morkelsaus
(7)

Kaffefromage

sjokoladesmuler, marinerte tindvedbær og -gelé
(1 (hvete) 3 7)


Fjellvandrer meny

Blomkålsuppe

syltet blomkål, krutonger og urteolje
(1 (hvete, rug, spelt) 7)

Oksebryst bresert i Porter

nypotet, gulrotpuré, nykål og ølreduskjon
(7)

Sitronkake

sitronkrem, karamelliserte mandler og kremost sorbet
(1 (hvete) 3 7 8 (mandel))


Vegan meny

Bresert rødbete

stjerneanis og fennikelfrø, sitrongelé,
valnøtter, salat og rødbetesirup
(8 (valnøtter))

Linseburger

jordskokk og erter, nypotet,
olivenolje med syltet blomkål og urter

Syltet nektarin

kokos- og vaniljesorbet, karamellisert havre
(1 (havre))