Påskemeny 2017

Fredag 7. april

Blomkålsuppe med ristet blomkål og urteolje

Fjellørret, mandelpotet, luftig blåskjell- og purreløk saus, aspargesbønner og gulbeter

Sitronkake med sitronkrem, karamelliserte mandler og kremost-sorbet


Lørdag 8. april

Reinsdyrtartar med syltet grønnpepper majones, kantarellpulver

Kremet fiskesuppe med pannestekte kamskjell

Andebryst, potetkrokett, appelsinsaus, gresskar og kastanjer

Bringebær og lakris


Palmesøndag til onsdag 12. april:  à lá carte

Forretter

Kamskjell-tartar, limefileter, gin- gele, granateple og småsalat
Potet og- purreløksuppe, potetchips
Røkt andebryst, rødbetpuré, hasselnøtter- og rosinvinagrette

Hovedretter

Bakt fjellørret, potetpuré, kremet saus med syltet blomkål og dillolje, asparges og regnbuerøtter
Hjorteplomme, rødløkskompott, bakt pastinakk, blåbær- og timangele, viltpølse, røstipotet med pastinakk, kremet viltsaus med brunost
Ølbresert oksebryst, bakt mandelpotet, gulrotpure, savoykål og ølreduksjon

Desserter

Sjokoladeterte med yoghurtsorbet
Saltkaramell-iskrem, karamellsaus, hasselnøttkrumbel og havtornbær
Pannacotta med geitemelk og vanilje, bringebærsorbet og kjeks


Skjærtorsdag

Sjøkrepstartar med sitron, syltet kålrot og sjøkreps-glace med sherry
Potet og- purreløksuppe, potetchips
Skogsdue, ristet blomkålpuré, regnbuerøtter- og hasselnøtt salat,  cognacsaus
Moccafromasj, tindvedbær, tindvedgele og sjokoladesmuler


Langfredag

Blåbærgravet moskus, sellerirotkrem, blåbær, syltet kjørvelstilk og linfrøknekkebrød
Kylling-consommé, kyllinglårrullade med kyllinglevermousse
Melkeposjert kveite, byggrynrisotto med gulrotpuré smakt til med Fjelldronning, soya- nøttesmør.
Sitronkake med sitronkrem, karamelliserte mandler og kremost-sorbet


Påskeaften

Ørretmosaikk, pepperrotmajones, sprø bokhvete, syltet agurk og dillolje
Helstekt lammelår, potetpure, aspargesbønner og sopp, estragon sjy
Fjelldronning med nøttebrød og rosiner kokt i portvin
Appelsinmousse og kvikk lunsj iskrem